HomePartners

Partners

Andreas heeft veel kennis opgebouwd en ervaring opgedaan. Toch is hij ervan overtuigd dat samenwerkingen onmisbaar zijn. Daarom werkt hij samen met vast aantal partners.

Nathalie Brugman Fotografie

Nathalie Brugman is de fotografiepartner van Andreas bij het “Kippenvel – Meesters in Gastvrijheid’ project. Haar visuele omlijsting van de interviews met zijn ‘Meesters’ levert prachtige sfeerbeelden op van zowel de omgeving als de mensen die geïnterviewd worden. Andreas werkt graag met haar samen; "Ik kan Nathalie van harte aanbevelen als allround fotograaf, verder is ze gespecialiseerd in portret- en interieurfotografie."


Het Foodloket

Met Anouk Aarts van Het Foodloket heeft Andreas in zijn Albert Heijn-periode samengewerkt. Zij was destijds productontwikkelaar bij Vezet, een belangrijke leverancier van AH. De samenwerking verliep zo goed dat ze contact hebben gehouden en elkaar inzetten als flexibele schaal. Anouk is specialist in het innoveren en ontwikkelen van foodproducten met aandacht voor smaak, voedselveiligheid en kostenreductie. "Geweldig mens, heerlijk gevoel voor humor." Aldus Andreas.

 


Music Meeting Lounge

Samen met bevlogen eigenaar en charmant gastvrouw Marianne Kuiper ontwikkelde Andreas een bijzondere vergaderruimte: de Music Meeting Lounge. Een locatie waar alles klopt qua sfeer en beleving. De ambiance inspireert en verrast, muziek beïnvloedt immers je stemming en prestatie. Het is exclusief, creatief, informeel, huiselijk, flexibel én met een knipoog naar vervlogen tijden. Zo leuk dat Andreas bijna vergaderingen verzint om er maar naar toe te kunnen!

 


P2. Regisseurs van een betere toekomst

Voor een betere toekomst is verandering nodig. Maar die verandering blijft nog te vaak steken in visies en beleidsstukken. P2 is een consultancybedrijf waar ze weten wat er nodig is ​o​m zaken in beweging te krijgen. B-corps gecertificeerd en mensgericht. Bij P2 maakt Andreas onderdeel uit van het Food team. 

 


KIK CommunicatieKIK Communicatie

De naam KIK Communicatie zegt het al. Alles draait om communicatie. Maar alles draait bij KIK ook om Karen (de Loos). KIK is Karen en zij is gespecialiseerd in alle domeinen binnen haar vakgebied (marketing)communicatie. Karen is een geweldig mens, ongelofelijk vakkundig en alles geserveerd met een vaak bulderende lach. Een feest om mee samen te werken.  
 
Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2023 Goed in Food