Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Andreas Oerlemans

Partners

Alleen is maar alleen. En alhoewel je als ZZP-er een behoorlijke individuele drive moet hebben om te slagen is het soms heerlijk om kennis te delen. Om samen te werken met mensen die jij vertrouwt, die je inspireren en je soms onomwonden vertellen waar het op staat. Maar met respect als basis. Mensen waar het goed mee samenwerken is, die je waardeert om hun professionaliteit maar ook om hun heerlijke gevoel voor humor. Kortom, partners in business die je graag naast je hebt staan of die je graag aanbeveelt aan andere bedrijven.

P2

P2 helpt organisaties met raad en daad om vitale resultaten te realiseren voor unieke, complexe managementvraagstukken. Dat doen ze al ruim 20 jaar met passie en plezier. Ze beschikken over specialisten én methodieken om voor elke opgave een oplossing te bieden. Voor  het managen van projecten of processen of voor programma- of portfoliomanagement uitdagingen. Maar ook voor een (nieuwe) business strategie of professionaliseringsslag binnen een organisatie draait P2 zijn hand niet om. De ‘voorelkaarkrijgkundigen’ van p2 brengen zaken en mensen in beweging. En werken met een objectieve, doelgerichte aanpak aan een duurzaam oplossing voor uw managementopgave.
www.p2.nl 

KIK Communicatie :

KIK CommunicatieDe naam KIK Communicatie zegt het al. Alles draait om communicatie bij Karen de Loos. Ze heeft zich gespecialiseerd in een 4-tal domeinen binnen dit vakgebied. Vooral ook, omdat vaak het ene domein samenhangt met het andere. Kijk op haar site www.kikcommunicatie.nl om meer van haar werkzaamheden te weten te komen: marketingcommunicatie, organisatie van de communicatie, werken in de communicatie en tenslotte ondernemen met communicatie. Maar het belangrijkste van Karen is dat het een kei is om mee samen te werken. 'She always delivers' wat je met haar afspreekt, altijd binnen de gestelde termijnen en met een hoog kwaliteitsgehalte. Met haar volumineus stemgeluid, haar bijzondere netwerk en haar heerlijke gevoel voor humor is zij een feest om mee te mogen samenwerken. www.kikcommunicatie.nl

HotelsAhead / Hans Meyer

HotelsAheadHans heeft voor vele internationale hotelketens gewerkt en is een expert in creatief denken op het gebied van gastvrijheid. Hij denkt 'ahead' en brengt hotels daarmee 'ahead'. Hij heeft een fenomenale prestatie geleverd op het gebied van concept introductie en heeft als werkelijke grondlegger van 'citizenM' het begrip 'budget-design' een belangrijke impuls gegeven. Nu werkt hij met team en partners aan 'Zoku'. Als dat net zo'n succes wordt als 'citizenM' dan is zijn naam in concept denken voor altijd vereeuwigd. Hans is een bijzonder prettige persoonlijkheid en altijd bereid om feedback te geven op plannen of ideeën. En omdat hij zelf begenadigd is met zoveel creatief talent is het altijd zeer waardevol om ruggespraak met hem te houden.

Bekijk zijn werk en zijn projecten op : www.hotelsahead.com

Bureau STOER

Bureau STOERBureau STOER is een bureau met een missie: complexe communicatieprojecten voor toonaangevende fast-moving merken en retailers van binnenuit regisseren en reorganiseren tot een lean and mean proces met betere output. Met minder meer kunnen doen. Dat is waar Stoer goed in is. Met Manon van Kuyk aan het roer halen opdrachtgevers ruim twintig jaar ervaring in huis. Niets zo complex of Manon heeft er een succes van gemaakt. Van het opzetten en stroomlijnen van communicatie-afdelingen tot het redesignen en in productie nemen van - omvangrijke - corporate identities en alles wat daar tussen zit. Doordat STOER geen creatie in huis heeft opereren zij onafhankelijk en navigeren zij naar de juiste invulling voor elke klus. STOER ‘levert’ op alle fronten. Ze maken van een underpromise een overdelivery. Kijk op www.bureaustoer.nl om meer over de werkzaamheden en interessante opdrachtgevers te weten te komen.

 

>Partners