HomeKlantenportfolio

Klantenportfolio

Door de jaren heen is het Goed in Food-portfolio steeds verder gegroeid. Hieronder een aantal voorbeelden van klanten en projecten waarvoor Andreas zich heeft ingezet.

Jumbo Supermarkten

Assortimentsmanager Verskeuken

Tijdens mijn periode bij Jumbo was ik met mijn team verantwoordelijk voor het foodservice assortiment (Pizza, Broodjes, Sushi, Salades en Maaltijden) wat vers op de winkelvloer werd bereid. In anderhalf jaar tijd verantwoordelijk voor opening van 2 Jumbo Foodmarkten en een omzetstijging van 45% in 2022.
 


Food Center Amsterdam

Project Coördinator

Vanuit P2 is Andreas samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de projectmatige aanpak van de herstructurering van het terrein. In zijn rol als Project Coördinator is hij werkzaam als liaison tussen projectontwikkelaar en de betrokken Food ondernemers op het Food Center. Verder draagt hij verantwoordelijkheid voor omgevingsmanagement en communicatie.
 


Stayokay

Food & Beverage adviseur

Vanuit Goed in Food was Andreas verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw, eigentijds en smakelijk Food & Beverage concept voor de Stayokay Hostels. Hij ontwikkelde de menukaart voor The Fifth Utrecht en was medeverantwoordelijk voor het (F&B) openingsconcept van deze eerste vestiging nieuwe stijl.
 


Music Meeting Lounge

Conceptontwikkelaar

Andreas stond aan de basis van het Music Meeting Lounge concept. Het uitgangspunt? Muziek stimuleert, inspireert, verbindt en... ontspant. Daarom kom je bij de Music Meeting Lounge al heel anders binnen. De plaat die opstaat zorgt gelijk voor een huiselijk gevoel, een fijne sfeer en creëert direct verbinding met anderen. Gedreven door de passie, missie en visie ineen om een boardmeeting, workshop, training, brainstormsessie of kick-off nou nét die extra energie te geven wat nodig is om de bijeenkomst succesvol te maken. Wist je dat mensen meer geneigd zijn tot samenwerken als er prettige muziek op de achtergrond aanwezig is?
 


Stegeman

Productmanager Snijden & Verpakken

Andreas was als productmanager eindverantwoordelijk voor diverse complexe projecten op het gebied van snijden en verpakken. Daarnaast droeg hij de verantwoordelijkheid voor de verbetering van de communicatie tussen de marketingafdeling en de afdeling snijden en verpakken.
 


Albert Heijn 

Manager Productontwikkeling

Goed in Food was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het assortiment stoommaaltijden en maaltijdsalades in het kant & klaar versschap. De doelstelling was om alle gerechten te bereiden zonder kunstmatige toevoegingen maar met behoud van de authentieke smaak en een uitstekende kwaliteit. Daarin is Andreas uitstekend geslaagd!
 


Heineken

Directeur Bedrijfsconcepten

Als Directeur Bedrijfsconcepten Nederland was Andreas verantwoordelijk voor de exploitatie van de franchise formule Loca Amstel Food Cafe en voor de ontwikkeling van franchise formules voor de andere 'grote' merken zoals Brand & Heineken.

Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2023 Goed in Food