HomeMenukaartProject- en interim-management

Project- en interim-management

Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, een innovatietraject, een implementatietraject of marketingadvies, Andreas heeft de bijbehorende expertise.

Andreas mailen voor een interim opdracht

Voortbouwend op kennis en ervaring

Door zijn ruime ervaring in de foodbranche weet hij soepel om te gaan met allerlei problematieken en uitdagingen. In al die jaren heeft Andreas veel projecten en vraagstukken voorbij komen. En blijft hij zijn kennis en inzicht aanscherpen. Wat hem hierin kenmerkt?

Hij is doortastend en heeft geen moeite om tot de kern van een project of situatie te komen, zonder de belangen en stakeholders uit het oog te verliezen. Volgens de richtlijnen van structuur en besluitvaardigheid levert hij - als onafhankelijke professionals - niet alleen resultaat, maar zorgt ook dat hier draagvlak voor is. En dat is onmisbaar bij de succesvolle afronding van een tijdelijk project.

 


"Andreas heeft bij het Amstel Loca project in korte tijd bewezen zich snel te kunnen vastbijten in een project wat met flinke economische tegenwind te maken kreeg en een nieuwe koers moest krijgen. Hij heeft binnen Heineken laten zien zijn weg te kunnen vinden in een complexe setting en structuur. Zijn doorzettingsvermogen en drive voor executie helpen hem hierbij. Echter, bovenal is Andreas een fijn mens om mee samen te werken."

Philip de Ridder, Algemeen Directeur Heineken Nederland

 

Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2023 Goed in Food