HomeMenukaartPresentaties en dagvoorzitterschap

Presentaties en dagvoorzitterschap

Andreas weet niet alleen veel over allerlei thema’s die relevant zijn voor de branche, hij kan er ook heel goed over vertellen. Ervoor zorgen dat een boodschap écht aankomt bij zijn luisteraars.  Hij vertelt daarom graag over de snel veranderende ontwikkelingen in Food en past zijn lezing ‘Future Food 2040’ regelmatig aan de waarneembare en nog niet in het oog springende trends aan.

Met bovenstaande lezing was hij o.a. te gast bij de Provincie Groningen, Nepluvi (Nederlandse Pluimvee Vereniging), het GroentenFruit Huis, het TIO college en de Hotelschool Maastricht.

Ja, ik wil Andreas inhuren als spreker

Overtuigend, creatief en scherp

Als dagvoorzitter is Andreas natuurlijk geen verlegen verschijning op het podium. Integendeel, hij is aanwezig, adrem en up-to-date. Hij ‘regisseert’ de bijeenkomst. Precies zoals je mag verwachten van een dagvoorzitter, moderator of gespreksleider. Hij betrekt het publiek er graag bij en creëert interactie. Door energie, creativiteit en scherpe geest weet hij het publiek blijvend te boeien en hun aandacht tot het eind vast te houden.

 


Dat Andreas er echt alles aan doet om zijn publiek te boeien, blijkt wel uit het volgende voorbeeld: ooit hield hij abseilend vanaf het beweegbare dak van de Amsterdam Arena een welkomstspeech voor een groep verbijsterde evenement-organisatoren om het multifunctionele karakter van het stadion te benadrukken.

Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2023 Goed in Food