HomeMenukaartConceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is een breed begrip, waar onder meer (food-) productontwikkeling, trainingsconcepten, formule-ontwikkeling, culinaire inspiratie en briefing sessies onder vallen. De gemeenschappelijke deler? Innovatie. Andreas heeft ervaring op alle genoemde fronten en helpt ondernemers en organisaties graag een stapje verder.

Bel Andreas om mee te denken over jouw concepten

Van visie naar actie

In zijn ideeën treedt hij graag af van de platgetreden paden, stelt hij vanzelfsprekendheden ter discussie en is hij doorgaans een enthousiaste ‘out-of-the-box’ denker. Maar wel altijd met het karakter van een organisatie, de bedrijfsprocessen en de herkomst van producten en diensten in zijn achterhoofd. Met een aanpak waarin doorzettingsvermogen de ondertoon voert, zet hij zijn visie om in acties, partnerships en zakelijke mogelijkheden.

Van Music Meeting Lounge tot HEMA-rookworst

Hieronder twee voorbeelden van ontwikkelde concepten, die er zonder Andreas niet geweest waren. Zo stond hij aan de basis van de Music Meeting Lounge. Een vergaderruimte waar nog lang over wordt nagepraat omdat alles klopt qua sfeer en beleving. Wist je dat mensen meer geneigd zijn tot samenwerken als er muziek op staat? Daarom staat er een grammofoon centraal in lounge met meters vinyl om uit te kiezen. Muziek inspireert en verbindt! Een mooi voorbeeld van een creatief concept met verbluffend resultaat. Zo leuk, je zou er haast een vergadering voor verzinnen...

Daarnaast is Andreas verantwoordelijk voor de introductie van de HEMA-rookworst (én hotdog) op het Lowlands festival - uitgeroepen tot meest innovatieve festival-introductie en goed voor een additionele omzet van 200.000 euro. Dit succes blijft voortduren tot op de dag van vandaag, want HEMA en Lowlands zijn nog steeds met elkaar verbonden.

 


"Ik heb Andreas leren kennen als een ondernemer binnen de onderneming met een uitstekende neus voor conceptontwikkeling. Als je me van tevoren had gezegd dat we ooit nog eens HEMA worst op Lowlands zouden gaan verkopen, dan had ik je voor gek verklaard. Toen Andreas me dat kwam vertellen leek het opeens een vanzelfsprekendheid en was HEMA-Events snel geboren!"

Saskia Eveleens, voormalig Manager Food & Horeca bij HEMA

Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2023 Goed in Food