HomeFood NieuwsGoed in Food breidt uit!

Goed in Food breidt uit!

10 februari 2021
Goed in Food breidt uit!

Flexibele hulpmotoren

Recent plaatste Andreas op LinkedIn een oproep waarin stond dat Goed in Food op zoek was naar een flexibele hulpmotor; een rechterhand die zowel op strategisch als praktische niveau zijn steentje bij zou kunnen dragen.

Interessante en enthousiaste reacties volgden. Zó interessant dat er geen keuze gemaakt kon worden en dat er twee deelnemers tussen zaten die elkaar en Goed in Food perfect zouden aanvullen. Hieronder kunnen jullie kennis maken met de nieuwe adjunct-directrices van Goed in Food: Eva en Noortje!

Even voorstellen..

Hallo daar! Mijn naam is Eva en ik ben afgelopen juli afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht. Op dit moment ben ik bezig met mijn master Business Administration en ik kan niet wachten om dit te combineren met die veelzijdige klus bij Goed in Food! Wie ik ben? Laat ik mezelf omschrijven als een creatieve, ondernemende, aanpakkende foodie. Ik deel met Andreas mijn passie voor gastvrijheid en ik ga Goed in Food ondersteunen op het gebied van social media, marketing en design.

Mijn motor staat aan, dus let's go!

Hoi! Ik ben Noortje! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de opleiding Trend Research and Concept Creation in Lifestyle en momenteel ben ik bezig aan de pre-master Strategic Innovation Management. Met mijn analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, ambitieuze instelling en visuele mindset kan ik mezelf het best omschrijven als een realistische, creatieve denker. Ik kijk er erg naar uit om mijn passie voor food en trends te delen met Andreas en ik zal dan ook voornamelijk ondersteuning bieden op het gebied van trendonderzoek en trendpresentaties.

Ben jij al klaar voor de toekomst? Ik wel!

 

"We verheugen ons erop om samen aan de slag te gaan en kunnen niet wachten om onze kennis en expertise te delen met Goed in Food!"

Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2024 Goed in Food