HomeFood NieuwsEen dagje kloosteren

Een dagje kloosteren

31 maart 2021
Een dagje kloosteren

Wil jij ook vanuit rust hard werken? Tijd hebben voor de juiste keuzes? En heb jij ook last van een 'waan van de dag'? Tijd voor ritme, aandacht en voldoening; tijd voor een dag vrijwillig onderwerpen aan de regels van Benedictus!

Robbin, P2 collega van Andreas, is de oprichter van een Klooster 2.0, een nieuw concept waarbij bezinning, vak-ontwikkeling, culinaire ervaringen en wellness onder één dak bij elkaar zouden komen. Een perfecte gelegenheid om het drukke leven van 'nu' te ontvluchten en rust te vinden in een offline toevluchtsoord. 

Andreas mocht deelnemen aan de tweede editie van het concept, welke vorig jaar oktober plaats vond. Zijn ervaring was zo onvergetelijk dat hij het wilde opschrijven. Lees zijn verhaal nu via een klik op de knop!

 Het dagje kloosteren van Andreas.

Wil jij meedoen met de volgende editie? Het volgend dagje Digitaal Kloosteren vindt op 30 april plaats en mensen kunnen zich aanmelden via onderstaande knop of door te mailen naar annika.griese@p2.nl.

 Ik doe mee!

Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2024 Goed in Food