HomeFood NieuwsGoed in Food introduceert Future Food 2050

Goed in Food introduceert Future Food 2050

4 juni 2021
Goed in Food introduceert Future Food 2050

Have you noticed something is changed lately?

Food is Hot! Er gaat geen dag voorbij of er is nieuws op het gebied van ontwikkelingen in de foodsector. Maar wat kunnen je verwachten van de toekomst in foodservice? Welke trends gaan de samenleving op z’n kop zetten? Wat móet je weten en waar moet je de komende jaren rekening mee houden? Antwoorden op deze vragen zijn niet makkelijk te geven maar je kunt wel je laten inspireren en informeren.  Daarom heeft Goed in Food “Future Food 2050” ontwikkeld.

Wij zien dat de wereld in food continue verandert en dat betekent dat je als bedrijf niet stil kunt blijven staan. Al nagedacht over je Circulaire aanpak? Welke rol spelen jullie in de Eiwittransitie? Verpakkingen al aangepast? Met Future Food 2050 geeft Andreas je een kijkje in de toekomst van foodservice! Trends en ontwikkelingen die de huidige samenleving gaan veranderen worden uitgelicht, samen met concrete en smaakmakende concepten om een duidelijke vertaling te maken naar de wereld van nu. Daardoor biedt deze trendpresentatie naast inspiratie, direct handvatten voor productontwikkeling en innovatie. De presentatie is zeer geschikt voor bedrijven in retail of Out-of-Home markt.  De presentatie wordt per bedrijf tailormade gemaakt en aangepast op de vragen van het bedrijf.

Ben jij al klaar voor de toekomst?  

Weet jij al wat jullie te wachten staat, waar kansen liggen en waar verandering noodzaak is. Download dan hier de sneak preview of bekijk het filmpje! Want; Stilstaan is geen optie!

Trailer Future Food 2050

Geïnteresseerd? Neem contact op met Andreas en vraag de sneak preview aan!

Neem contact op met Andreas

Weten wat Goed in Food voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op
© 2024 Goed in Food