Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Toegevoegde waarde in Project- en Interim management

Wie een project tot een goed einde gebracht wil zien, zit niet te wachten op een projectmanager die eerst nog zelf het wiel moet gaan uitvinden.

Andreas Oerlemans’ brede ervaring in de foodbranche maakt dat hij zich snel kan inleven in de materie. Hij vraagt door waar nodig en dringt daardoor snel door tot de kern van een project. Aan de hand van een gedegen en volledig projectplan rondt hij de klus binnen de vooraf afgesproken tijd af. Dat is toegevoegde waarde in projectmanagement..

Een interim manager moet op zeer korte termijn binnen een organisatie de weg kunnen vinden. Hij of zij moet goed kunnen luisteren, maar ook besluitvaardig zijn. Hij moet zich makkelijk aan kunnen passen, zonder met alle winden mee te waaien. Hij maakt gebruik van zijn onafhankelijkheid.

Andreas luistert en observeert. Herkent door zijn ervaring snel patronen. Hij schrikt er niet voor terug om knopen door te hakken, maar pas nadat hij alle stakeholders heeft geraadpleegd en alle opties heeft overwogen. En hij wendt zijn uitstekende communicatieve vaardigheden aan om draagvlak te creëren. Dat is toegevoegde waarde in interim management.


" Andreas heeft bij het Amstel Loca project, in korte tijd bewezen, zich snel te kunnen vastbijten in een project wat nieuwe koers moest krijgen en met flinke economische tegenwind te maken kreeg.  Hij heeft binnen Heineken laten zien zijn weg te kunnen vinden in een complexe setting en structuur. Zijn doorzettingsvermogen en drive voor executie helpt hem hierbij. Echter bovenal is Andreas een fijn mens om mee samen te werken "

Philip de Ridder, Algemeen Directeur Heineken Nederland


 

>>Project & Interim management