Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Pioneersmeeting: Summercourse

20-06-2013

Pioneersmeeting: Summercourse

Wat is het geheime ingrediënt voor de motivatie van jezelf, je collega’s, je personeel en je community?

De gast is koning, dat weet oud hotello en horeca-ondernemer Andreas Oerlemans als geen ander. Hij is een food en horeca man in hart en nieren. Hij stelde de vraag aan de Pioneers ‘Hoe motiveer ik mijn gasten’. Er zijn vele manieren, maar wat is nu de juiste? Hans Steenbergen besprak samen met de Pioneers de geheimen van 'De gelukkigste manager'. Want hoe breng je deze motivatie nu van jezelf nu over op anderen?

Arjan de Boer besprak zijn sleutel tot succes wat betreft het motiveren van zijn collega’s. Hoe stel je een sterk team samen? Hoe komt iedereen tot zijn recht? En ga je nu iemand z’n zwakke punten verbeteren of z’n sterke punten versterken? Social Media expert Kim van Velzen besprak de do’s en dont’s op de online platformen. Met voorbeelden van collega Pioneers bekeken ze hoe te anticiperen op de online community en hoe hiervan te profiteren.

Bekijk ook het fotoalbum van de Summercourse op de Food Inspiration facebook-pagina.
 

>>Pioneersmeeting: Summercourse