Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Opening Stayokay Utrecht

12-10-2016

Opening Stayokay Utrecht

Afgelopen 5 oktober was het zo ver: de officiële opening van Stayokay Utrecht! Een dag waar door veel mensen lang naartoe is gewerkt, en het resultaat mag er zijn!

Midden in het centrum van Utrecht, aan de Neude 5, opende Stayokay haar 24e hostel. Dat is op zich al een reden voor een feestje, maar wat het nóg meer bijzonder maakt is dat het hostel voor zowel Stayokay als Utrecht écht nieuw is. In het hartje van een stad een smaakvol maar betaalbaar hotel neerzetten, dat was het doel. En we kunnen wel zeggen dat ze met vlag en wimpel zijn geslaagd!


Ook voor Goed in Food was deze opening een bijzondere. Met heel veel plezier hebben wij de afgelopen maanden een adviserende rol gespeeld bij de F&B van Stayokay, met als ultieme pilot het nieuwe F&B format: The Fifth. Een F&B locatie waar eten, werken en borrelen samenkomen. Het was dan ook fantastisch om te zien dat de officiële opening van Stayokay in The Fifth een succes was, met veel complimenten en blije gezichten.

Het hostel werd officieel geopend door Stayokay directeur Marijke Schreiner en burgemeester van Utrecht Jan van Zanen. Het blijft altijd spannend wat er achter een zwart onthullingsdoek verscholen gaat, maar dit was wel heel origineel: een levensgroot Monopoly-bord!


Naast de goed verzorgde hapjes en drankjes konden de gasten zich door het hele hostel heen goed vermaken. Een foto-wall in de vorm van een bed zorgde met #StayokaySleepover voor vermakelijke bedtaferelen, en een rondleiding met acteurs zorgde voor een vrolijke kijk in de diverse kamers van het hostel, en liet zien dat Stayokay een ideale ruimte is voor verschillende gasten!

>>Opening Stayokay Utrecht