Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Lustrum INCH ( International Network Connecting Hotelschool graduates )

15-09-2012

Goed in Food, Matthijs van Nieuwkerk van dienst, tijdens de Lustrum viering van INCH

Hoe bij de tijd is INCH?

‘Dag meneer, mevrouw’ of ‘hallo’? Een paar keer laaide het discussievuur hoog op aan tafel. Dat was ook precies de bedoeling van de lustrumviering van 80 jaar INCH/VOL. De inhoud moest de boventoon vieren. Uiteindelijk leek de ultieme vraag te zijn of je de huidige tijdsgeest moest prijzen of veroordelen.

Laten we beginnen met de zegeningen van deze tijd: ten eerste een totaal gerenoveerd Postillion Hotel in Bunnik dat een uitstekend gastheer bleek te zijn voor het 80-jarig jubileum van INCH. Een kleine 120 leden (en partners) wilden zich hier op hun vrije zaterdag wel de laatste inzichten eigen maken omtrent het gekozen thema ‘Hospitality (r)evolution’.

Blue Ocean denken

Dat gebeurde in een minstens zo eigentijdse en goed verteerbare setting, zoals we die tegenwoordig kennen van ‘De Wereld Draait Door’. Met een carrousel van gasten die in vlot tempo en in wisselende samenstelling bevraagd werden door de ‘Matthijs van Nieuwkerk van dienst’, Andreas Oerlemans.

Klik hier voor een verslag
 

>>Lustrum INCH ( International Network Connecting...