Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Food Squad Business Boost

06-08-2017

Food Squad Business Boost

Het toevoegen van waarde in Projectmanagement is een van de specialiteiten van Andreas Oerlemans. Via P2 projectmanagement, waar Andreas bij is aangesloten, is Andreas een nieuwe uitdaging aangegaan. Samen met P2 collega Daniëlle werkt hij aan een project voor Foodsquad: Foodsquad Business Boost. Een vernieuwend, intermediair project dat kansen biedt voor zowel starters als experts op de gebieden van food, lifestyle en healt.

Onderstaand lees je het bericht uit de nieuwsbrief van Foodsquad:

Daniëlle en Andreas van P2 zijn gestart met het vormgeven van Foodsquad Business Boost(FBB)! Beter bekend als de Ondernemersacademie van Foodsquad. Met deze nieuwe naam is de eerste stap inmiddels gezet. P2 gaat gedurende twee jaar vanuit AgriFood Capital aan de slag met het opzetten van de FBB. Binnen FBB opent het netwerk letterlijk de deuren van de aanwezige test- en ontwikkelfaciliteiten voor ondernemers. Daarnaast stelt het de kennis en expertise uit het netwerk beschikbaar. Op deze manier wil Foodquad ondernemers ondersteunen bij het realiseren van hun innovaties op gebied van voedings, leefstijl en gezondheid.

P2 kies ervoor om samen met ondernemers FBB vorm te geven. De eerste gesprekken met ondernemers zijn daarom al gevoerd. Na een inventarisatie van de vraag van de ondernemer is gekeken hoe we met het netwerk de beste ondersteuning kunnen bieden. Parallel aan dit traject werkt P2 aan de menukaart van FBB, hierin staan alle diensten en faciliteiten die het netwerk beschikbaart stelt.

Binnenkort zal ook het eerste FBB-ondernemersevent plaatsvinden, waar de eerste ondernemers kennis kunnen maken met Foodsquad Business Boost!

>>Food Squad Business Boost