Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Executive Mastercourse in Foodservice

14-09-2011

Executive Mastercourse in Foodservice

Executive Mastercourse in foodservice is een uniek opleidingstraject waarin de huidige en toekomstige (inter)nationale foodservicemarkt en de functionaliteiten hierin uitgebreid wordt belicht op basis van theorieën, cijfers, trends, ontwikkelingen en casuïstiek.

De balans tussen kennis en praktijk, tussen academische borging en de best practises van vandaag realiseren een traject waarin foodservice professionals met elkaar beter worden in goed zijn. Dit wordt niet alleen gerealiseerd door de aangedragen informatie en het gezamenlijk oplossen van praktijkgerichte casussen, maar ook door de discussies onderling. De diversiteit aan functionarissen èn organisaties die deelnemen aan de opleiding, biedt de mogelijkheid situaties vanuit verschillende disciplines te belichten. Verrassende oplossingen en ideeën zijn elementen die iedere deelnemer aan de opleiding meeneemt naar de eigen organisatie.

Opdrachten en casussen zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijksituatie en behoeftes uit de markt. Belangrijk aandachtspunt tijdens de gehele opleiding vormen de waardevolle kennis die snel binnen uw dagelijkse praktijk toepasbaar is. Er wordt continu een koppeling gemaakt naar de eigen situatie in het werkveld.

>>Executive Mastercourse in Foodservice