Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Andreas Oerlemans als spreker

Met smaak verteld

We kennen het allemaal. De verveling of zelfs plaatsvervangende schaamte waardoor we bevangen raken als we zijn overgeleverd aan een spreker die de kunst van het presenteren niet machtig is. Wie daarentegen Andreas Oerlemans het verhaal laat vertellen kan er zeker van zijn dat de boodschap overkomt en dat het onderwerp ‘met smaak verteld’ word.

Als kleinzoon van Mary Dresselhuys en Cees Laseur en zoon van Petra Laseur is Andreas een geboren verteller die de aandacht van zijn publiek moeiteloos weet vast te houden.

Hij heeft er geen moeite mee om een bijzondere vorm te gebruiken als dat nodig is om de boodschap te laten beklijven: ooit hield hij abseilend vanaf het beweegbare dak van de Amsterdam ArenA een welkomstspeech voor een groep verbijsterde evenementorganisatoren om het multifunctionele karakter van het stadion te benadrukken.

 

Ook het voorzitten van grote meetings is een kolfje naar Andreas’ hand. De voorzitter speelt een niet te onderschatten rol tijdens dit soort gelegenheden en kan een grote invloed uitoefenen op de uitkomst ervan.

In 2015 verzorgde Andreas gastcolleges op de TIO vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en een jubileum college ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de Hogere Hotelschool Maastricht.

Daarnaast mocht hij lezingen geven voor gezelschappen van o.a. Cateringbedrijf Boenk & Van der Linden, Het Groente & Fruitbureau en FCSI standbezoekers tijdens de HOST beurs in Milaan. Daarnaast was hij als dagvoorzitter actief voor o.a. het Holiday Inn in Brussel, het IFFI Jaarcongres en bij de prijsuitreiking van de Bakkers Vakwedstrijden in Drachten. Voor dit evenement is hij in 2016 weer uitgenodigd en vastgelegd.

Bekijk de verschillende presentaties

 

>Met smaak verteld