Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Vlag in top voor prijs/kwaliteit verhouding!

23-10-2016

Vlag in top voor prijs/kwaliteit verhouding!

Onze tweede ervaring bij De Stallen. Omdat het vorige keer goed vol was en we op zondag aan het einde van de herfstvakantie gingen eten, hadden we tijdig gereserveerd. De online reservering verliep perfect en we kregen zelfs een keurige bevestiging met de vraag of we speciale dieetwensen hadden. Ze verheugden zich op onze komst, dus we voelden ons op voorhand welkom. Een simpel gebaar en een kleine moeite maar het voelde goed.
Parkeren voor de deur is over het algemeen geen probleem dus ook de logistiek is prima geregeld. 

Het pand, de stallen voor vee tijdens de veemarkt in Purmerend, is rigoureus verbouwd en heeft als restaurant een compleet nieuwe bestemming aan het pand gegeven. De historie is echter niet verloren gegaan door de modern industriële inrichting. Oorspronkelijke details zijn nog steeds zichtbaar aanwezig en dat in combinatie met de inrichting geven je het idee dat je inderdaad in een modern aangeklede stal zit te eten. Het restaurant doet zijn naam eer aan.

Wat betreft het eten vind ik dat De Stallen hoog scoort in de categorie uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze voorgerechten allemaal in de categorie € 8,- of 9,- . De carpaccio was zeer smakelijk en een ruime portie. De Gamba's waren een beetje saai maar wel smakelijk. Die kun je iets anders presenteren, dan wordt het al een ander gerechtje.
De hoofdgerechten waren eigenlijk allemaal goed. Goede kip van het spit (1/2 €8,50) , uitstekende met cola gelakte sticky spareribs (kleine portie 11,50) met een mooie smokey flavor, de verrassende Marrakech Hotdog voor de zeer toegankelijke prijs van €6,- en een uitstekende burger met zelf geroosterde Jalapeno Peper voor de pit! 
De desserts mochten worden gedeeld en als je geen trek meer hebt, dan neem je 1 bolletje ijs (gewoon voor de smaak).
Al met al een hele prettige plek met aardige mensen (bedankt Annika) en gewoon goed no-nonsense eten. Heel fijn om een goed middenklasse restaurant in Purmerend te hebben met een hele fijne prijs kwaliteit verhouding. Goedkoop blijven als het moet, uit de band springen als het kan! Wij komen terug !

>>Vlag in top voor prijs/kwaliteit verhouding!