Goed in Food
+31 (0)6 - 53 777 158

Dauphine, Place to be!

25-09-2016

Dauphine, Place to be!

Een fantastische plek om zakelijke afspraken te maken. Aanrijroute is goed, voor zowel A'dam als daarbuiten, om de hoek van het Amstelstation ( trein & tram) en handig parkeren onder in de garage waar je ook nog korting voor krijgt. Vanaf 's morgen vroeg is er leven in de brouwerij. Veel lap-top latte's die hier hun kampement voor de dag opslaan en om de anderhalf uur een andere afspraak aan hun tafeltje hebben. Voordeel van Dauphine: iedereen kent het en je komt er altijd weer mensen uit je netwerk tegen. 
Heb nog nooit problemen gehad met het netwerk, Wifi werkt uiterst snel. 

De kaart is van no-nonsens en heeft wat mij betreft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ceasar Salad, Garnalenkroketjes, paté met toast, dat werk dus. Niet heel spannend opgemaakt maar goed van smaak. What you ask & see, is what you get.

Groot voordeel is dat Dauphine een groot en goed wijnassortiment per glas heeft. Dat biedt dan toch de mogelijkheid om je zakelijke vrijdagmiddag lunch iets vrolijker te maken dan het gebruikelijke als melk op kantoor. Het bestaat al jaren maar Dauphine blijft voor mij een place to be. ( Oh, had ik al het terras vermeld? Niet het mooiste uitzicht maar een heerlijke plek voor een borrel met collega's en/of vrienden)

 

>>Dauphine, Place to be!